Uutiset

Birgitan vaellus järjestetään lauantaina - osa kulkee matkan täydessä hiljaisuudessa

Birgitan vaellus järjestetään lauantaina - osa kulkee matkan täydessä hiljaisuudessa

Lempäälän Pyhän Birgitan kirkolle kohdistuva Birgitan vaellus järjestetään lauantaina 7.9. Jo 15. kerran pidettävästä tapahtumasta kävivät SUN Radion studiossa kertomassa Tuula Mannermaa Pirkkalasta ja Matti Vehviläinen Lempäälästä.

Birgitan vaellus toteutetaan Lempäälän, Tampereen, Pirkkalan ja Sääksmäen seurakuntien yhteistyönä. Suunnittelijoina ja vetäjinä on seurakuntien työntekijöitä ja vapaaehtoisia. Tapahtuman ilmoittautuminen kestää 5.9. asti  osoitteissa www.lempaalanseurakunta.fi/birgitanvaellus tai Jaana Mäkinen, jaana.makinen@evl.fi.

Kuuntele haastattelu tästä:

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>