Uutiset

Kaseva-yhtyeen alkuperäisjäsen Tapio Rauma on kuollut

Kaseva-yhtyeen alkuperäisjäsen Tapio Rauma on kuollut

Kaseva-yhtyeen alkuperäisjäsen Tapio Rauma on menehtynyt tänään tiistaina pitkäaikaiseen sairauteen, kertoo yhtye omalla Facebook-sivullaan. Kaustisella vuonna 1948 syntynyt kitaristi-laulaja oli kuollessaan 71-vuotias. Rauma kuului Kasevaan aina yhtyeen alkutaipaleelta 70-luvun alusta vuoteen 2007 asti, jolloin hän eläköityi soittamisesta.

Rauman 60-luvun yhtyeitä olivat mm. The Diamonds, The Comets, The Five Secrets sekä kitarabändien Suomen mestaruuden vuonna 1967 voittanut Brian Kottaraisen Lepakkomiehet, joista viimeksi mainittu keikkaili myös myöhempinä vuosikymmeninä.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>