Uutiset

Anna-Kaisa Heinämäki on valittu Tampereen kaupungin kilpailukykyjohtajan tehtävään

today4.9.2019

share close

Hallintotieteiden maisteri ja yhteiskuntatieteiden maisteri Anna-Kaisa Heinämäki, 41, on valittu Tampereen kaupungin kilpailukykyjohtajan tehtävään.

Heinämäki on työskennellyt apulaispormestarina 2015-2017 sivistys- ja elämänlaatupalveluiden alueella ja Tampereen elinvoiman palvelualueella 2017 alkaen. Tätä ennen Heinämäki työskennellyt poliisitarkastajana sisäministeriön poliisiosastolla ja Poliisihallituksessa sekä sitä ennen monipuolisesti poliisin tehtävissä.

Kilpailukykyjohtajan tehtävää haki 34 hakijaa, joista 33 täytti kelpoisuusvaatimukset. Haussa painotettiin koulutusta, johtamis- ja työkokemusta, vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, kielitaitoa, yliopisto- ja yritysyhteistyön kokemusta sekä tietämystä elämystaloudesta ja edunvalvonnasta. Valinta tehtiin haastatteluiden ja soveltuvuusarviointien perusteella.

Kilpailukykyjohtajan tehtävänä on johtaa Tampereen vetovoimaa parantamiseen liittyvää toimintaa ja edunvalvontaa. Hän myös mm. korkeakouluyhteistyön kehittämisestä osana kaupungin edunvalvontaa sekä kaupungin strategisten elinvoimaan liittyvien tavoitteiden ja koulutuspolitiikan suuntaviivojen toteuttamisestä.

Heinämäki on apulaispormestarina Tampereen kaupunginvaltuuston jäsen. Hän jättää eronpyyntönsä 16.9. valtuustossa ja aloittaa uudessa tehtävässä heti tämän jälkeen.

Kirjoittaja: Ilkka Lahti

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%