Uutiset

Bussipysäkin lasit hajotetiin Kissanmaalla: poliisi tavoitti tekijän näpistyksen yhteydessä

today4.9.2019

share close

Hätäkeskukseen tuli tiistai-iltana klo 18.19 ilmoitus, jonka mukaan kaksi n. parikymppistä miestä olivat rikkoneet Tampereen Kissanmaankadulla linja-autopysäkin katoksen lasit. Poliisipartio sai paikalta poistuneista tekijöistä hyvät tuntomerkit, mutta heitä ei etsinnöistä huolimatta tavoitettu.

Klo 19.06 hätäkeskukseen tuli ilmoitus näpistelijästä Kissanmaankadulla sijaitsevasta marketista. Kauppaan tullut mies oli anastanut lonkerojuoman. Vartija oli ottanut asiakkaan kiinni kassalinjojen jälkeen. Mies oli alkanut vastustaa kiinniottoaan ja yritti riuhtoa irti itseään vartijan otteesta. Vartija joutui lopulta viemään asiakkaan maahan ja raudoittamaan hänet.

Poliisipartio meni paikalle ja totesi, että näpistelijän tuntomerkit täsmäsivät toiseen linja-autopysäkin lasit rikkoneeseen mieheen. Hänet kuljetettiin poliisiasemalle. Miestä epäillään vahingonteosta, näpistyksestä ja järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta. Myös toisen vahingontekijän henkilötiedot saatiin selvitettyä.

Kirjoittaja: Ilkka Lahti

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%