Uutiset

Bussipysäkin lasit hajotetiin Kissanmaalla: poliisi tavoitti tekijän näpistyksen yhteydessä

Bussipysäkin lasit hajotetiin Kissanmaalla: poliisi tavoitti tekijän näpistyksen yhteydessä

Hätäkeskukseen tuli tiistai-iltana klo 18.19 ilmoitus, jonka mukaan kaksi n. parikymppistä miestä olivat rikkoneet Tampereen Kissanmaankadulla linja-autopysäkin katoksen lasit. Poliisipartio sai paikalta poistuneista tekijöistä hyvät tuntomerkit, mutta heitä ei etsinnöistä huolimatta tavoitettu.

Klo 19.06 hätäkeskukseen tuli ilmoitus näpistelijästä Kissanmaankadulla sijaitsevasta marketista. Kauppaan tullut mies oli anastanut lonkerojuoman. Vartija oli ottanut asiakkaan kiinni kassalinjojen jälkeen. Mies oli alkanut vastustaa kiinniottoaan ja yritti riuhtoa irti itseään vartijan otteesta. Vartija joutui lopulta viemään asiakkaan maahan ja raudoittamaan hänet.

Poliisipartio meni paikalle ja totesi, että näpistelijän tuntomerkit täsmäsivät toiseen linja-autopysäkin lasit rikkoneeseen mieheen. Hänet kuljetettiin poliisiasemalle. Miestä epäillään vahingonteosta, näpistyksestä ja järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta. Myös toisen vahingontekijän henkilötiedot saatiin selvitettyä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>