Uutiset

Tv-sarja Pulkkisesta tutut sketsihahmot nyt SUN Radiossa 

Tv-sarja Pulkkisesta tutut sketsihahmot nyt SUN Radiossa 

Pulkkinen-sarjan sketsihahmot esiintyvät nyt SUN radiossa, jossa alkaa tällä viikolla uusi ohjelma, Pulkkinen – Radion ytimessä.

Jari Salmen esittämät ja luomat hahmot ottavat studion haltuun joka viikko tuorein, ennenkuulumattomin sketsein. Äänessä ovat mm. omaperäinen radiotoimittaja Osmo, neuroottinen Kopiovastaava sekä monet muut.

- Pulkkinen on radion ytimessä, vihdoinkin! Vuonna 1989 Pulkkinen tehtiin alun perin nimenomaan radioon. Siitä lähtien olen toivonut, että se myös pääsee sinne, sanoo Jari Salmi.

Pulkkinen - Radion ytimessä kuullaan SUN Radiossa 4.9. alkaen keskiviikkoisin klo 15.30. Jaksot uusitaan torstaisin klo 9.30 ja perjantaisin klo 13.30. Sketsit tulevat kuunneltavaksi myös SUN Radion nettisivuille ensiesityksensä jälkeen.

- Samoin Osmo on kiihkeästi odottanut oikeaa radiohetkeä, ettei koko ajan tarvitse jännittää kuvaa. Pulkkinen tehdään ja rakennetaan aina ääni ja kieli edellä, täydentää Salmi.

Maestro Salmen aisaparina sketseissä esiintyy mm. äänitarkkailija Reksan roolissa koomikko Teemu Koskinen.

Pulkkinen nähtiin alun perin televisiossa vuosina 1999-2002.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>