Uutiset

Pirkanmaalle annettu tuuli- ja sadevaroitus

Pirkanmaalle annettu tuuli- ja sadevaroitus

Ilmatieteen laitos on antanut Pirkanmaalle tuulivaroituksen. Etelätuuli on voimakasta iltapäivällä ja illalla, tuulen nopeus puuskissa on 15 m/s. Tuuli saattaa kaataa yksittäisiä puita laajalla alueella, ja myös lyhyet sähkökatkot ovat mahdollisia.  Esimerkiksi Leppäkosken Sähkö kertoo nostaneensa valmiusastettaan kovien tuulien varalta.

Iltapäiväksi on voimassa myös sadevaroitus: Ilmatieteen laitoksen mukaan klo 14-16 aikana voi sataa yli 20 mm tunnissa. Herkimmin tulvivat alikulut ja painanteet taajama-alueilla. Liikenteessä on myös kohonnut vesiliirtovaara.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>