Uutiset

Kalevan ampumavälikohtauksesta lisätietoa

today6.9.2019

share close

Sisä-Suomen poliisi on jatkanut eilen Kalevassa sattuneen ampumistapauksen esitutkintaa. Poliisi sai puoli kuuden jälkeen hälytystehtävän Takojankadulle, missä ilmoittajan mukaan häntä oli uhattu aseella kerrostalon pihassa. Partioiden mennessä paikalle uhkaaja nosti aseen kohti poliisia, eikä luopunut siitä. Poliisi ampui kohti uhkaajaa, joka sai osumasta lievän vamman. Hänet käytettiin sairaalassa ja toimitettiin sen jälkeen kiinniotettuna poliisivankilaan.

Tilanteen selvittämiseen osallistui useita partioita, mutta varsinaisen uhkan kohteeksi joutui vain ensimmäinen poliisipartio. Paikalta otettiin kiinni myös toinen mieshenkilö, koska hän ei suostunut poistumaan tapahtumapaikalta poliisin käskyistä huolimatta. Poliisilaitokselle tuotiin myös todistajan asemassa yksi naishenkilö. Asiassa on suoritettu päivän aikana useita kuulusteluja ja puhutteluja.

Epäillyn aseet ovat osoittautuneet kuula- tai ilma-aseiksi. Esitutkinta jatkuu edelleen kuulemisilla sekä teknisellä tutkinnalla.

Kirjoittaja: Kimmo Hoivassilta

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%