Uutiset

Kalevan ampumavälikohtauksesta lisätietoa

Kalevan ampumavälikohtauksesta lisätietoa

Sisä-Suomen poliisi on jatkanut eilen Kalevassa sattuneen ampumistapauksen esitutkintaa. Poliisi sai puoli kuuden jälkeen hälytystehtävän Takojankadulle, missä ilmoittajan mukaan häntä oli uhattu aseella kerrostalon pihassa. Partioiden mennessä paikalle uhkaaja nosti aseen kohti poliisia, eikä luopunut siitä. Poliisi ampui kohti uhkaajaa, joka sai osumasta lievän vamman. Hänet käytettiin sairaalassa ja toimitettiin sen jälkeen kiinniotettuna poliisivankilaan.

Tilanteen selvittämiseen osallistui useita partioita, mutta varsinaisen uhkan kohteeksi joutui vain ensimmäinen poliisipartio. Paikalta otettiin kiinni myös toinen mieshenkilö, koska hän ei suostunut poistumaan tapahtumapaikalta poliisin käskyistä huolimatta. Poliisilaitokselle tuotiin myös todistajan asemassa yksi naishenkilö. Asiassa on suoritettu päivän aikana useita kuulusteluja ja puhutteluja.

Epäillyn aseet ovat osoittautuneet kuula- tai ilma-aseiksi. Esitutkinta jatkuu edelleen kuulemisilla sekä teknisellä tutkinnalla.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>