Uutiset

Vesilahden kirkkoherra Harri Henttinen on vuoden liikuttava johtaja

Vesilahden kirkkoherra Harri Henttinen on vuoden liikuttava johtaja

Vesilahden kirkkoherra Harri Henttinen on valittu vuoden liikuttavaksi johtajaksi. Palkinto myönnetään vuosittain johtajalle, joka toimillaan, esimerkillään ja kannanotoillaan edistää liikkumista ja liikuntaa niin omassa organisaatiossaan kuin yhteiskunnassa laajemmin. Palkinto luovutettiin Henttiselle johtajuussymposiumissa 11.9. Tampereella.

Henttinen ohjaa säännöllisiä jumpparyhmiä Vesilahdella ja myös koko kansan liikuntahetkiä muissa seurakunnissa. Henttisen sanotaan perusteluissa myös toiminnallaan edistäneen erilaisuuden hyväksymistä ja suvaitsevaisuutta.

  • Anita Ranta

    Kyllä palkinto todella meni oikealle henkilölle. Harri Henttinen on sydämellinen, kohtaava ja vielä väkeä liikuttava❤️

    Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>