Uutiset

Valkeakoskella iloitaan jalkapallomenestyksestä: Haka nousee!

Valkeakoskella iloitaan jalkapallomenestyksestä: Haka nousee!

Kuva: FC Haka/Jussi Rämä[/caption]

Valkeakoskella puolestaan iloitaan nyt jalkapallomenestyksestä. FC Haka varmisti nousun Veikkausliigaan ja samalla Ykkösen mestaruuden voittamalla eilen Jaron vieraskentällä 1-3. Haka on ollut tällä kaudella sarjassaan murskaava: voitto-ottelu oli jo 15. peräkkäinen.

Valkeakoskella syksyn jalkapallohuuma näkyy myös taiteessa, kun Voipaalan taidekeskuksessa on juuri avautunut Sivurajaheitto, näyttely, jossa taiteen lajina on juuri jalkapallo. Esillä on maalauksia, valokuva- ja videotaidetta, sekä liikkeeseen reagoiva veistos.

Näyttely on esillä marraskuulle asti.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>