Uutiset

Lentopalloyleisölle riittää hurrattavaa: EM-kisoja pelataan Tampereella 2021

Lentopalloyleisölle riittää hurrattavaa: EM-kisoja pelataan Tampereella 2021

Kuva: CEV

Suuri yleisö on seurannut Suomen otteita lentopallon EM-kisoissa. Tuoreen päätöksen myötä lentopallomaajoukkueen otteita päästään kannustamaan myös Tampereella, kun yksi 2021 EM-kisojen alkulohkoista on myönnetty Suomeen. Suomi on 2021 mukana EM-kisoissa jo kahdeksatta kertaa peräkkäin.

Nyt Sloveniassa käynnissä olevissa EM-kisoissa Suomi saattaa edetä jatkoon jo tänään välipäivänään. Lohkossa Pohjois-Makedonia ja Valko-Venäjä pelaavat tänään Sloveniaa ja Turkkia vastaan. Jos molemmat häviävät ottelunsa, Suomi etenee turnauksen pudotuspelivaiheeseen jo ennen lohkon huomista päätöskamppailua Turkkia vastaan.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>