Uutiset

Lentopalloyleisölle riittää hurrattavaa: EM-kisoja pelataan Tampereella 2021

Lentopalloyleisölle riittää hurrattavaa: EM-kisoja pelataan Tampereella 2021

Kuva: CEV[/caption]

Suuri yleisö on seurannut Suomen otteita lentopallon EM-kisoissa. Tuoreen päätöksen myötä lentopallomaajoukkueen otteita päästään kannustamaan myös Tampereella, kun yksi 2021 EM-kisojen alkulohkoista on myönnetty Suomeen. Suomi on 2021 mukana EM-kisoissa jo kahdeksatta kertaa peräkkäin.

Nyt Sloveniassa käynnissä olevissa EM-kisoissa Suomi saattaa edetä jatkoon jo tänään välipäivänään. Lohkossa Pohjois-Makedonia ja Valko-Venäjä pelaavat tänään Sloveniaa ja Turkkia vastaan. Jos molemmat häviävät ottelunsa, Suomi etenee turnauksen pudotuspelivaiheeseen jo ennen lohkon huomista päätöskamppailua Turkkia vastaan.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>