Uutiset

Tampereelle uusi apulaispormestari

Tampereelle uusi apulaispormestari

Tampereen valtuusto on vallinnut uudeksi elinvoima- ja kilpailukykylautakunnan sekä asumis- ja kiinteistölautakunnan apulaispormestariksi vihreiden valtuustoryhmän puheenjohtajan Jaakko Stenhällin. 35-vuotias Stenhäll on koulutukseltaan diplomi-insinööri.

Hän on työskennellyt mm. myyntijohtajana ja osaomistajana it-alan yrityksessä sekä suunnittelupäällikkönä Tampereen teknillisellä yliopistolla.

Pormestariohjelmaa päivitettiin

Tampereen pormestariohjelmaa on myös päivitetty. Päivitys ei korvaa olemassa olevaa pormestariohjelmaa, vaan siinä on alkuperäisen ohjelman palvelulupauksia täydentäviä tavoitteita ja toimenpiteitä.

Pormestariohjelman päivityksessä tahto on, että seuraavan kahden vuoden aikana kaupungin toiminnassa painottuvat muun muassa: valmistuvien opiskelijoiden työllistyminen nykyistä paremmin Tampereen seudulle, heikommassa työmarkkina-asemassa olevien työllistymisen parantaminen, vanhemmuuden tukeminen ja kotien ja koulujen yhteistyön vahvistaminen, sekä mielenterveys- ja päihdepalveluiden parantaminen ja hoitoon pääsyn varmistaminen.

Päivityksen sisällöt eivät aiheuta muutostarpeita Tampereen strategiaan.

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>