Uutiset

Useita huumekuskeja kiinni maanantain aikana Pirkanmaalla

today17.9.2019

share close

Liikenteessä oli maanantain aikana useita päihtyneitä kuljettajia.

Maanantaina poliisipartio sai ilmoituksen mahdollisesta rattijuopumuksesta Pirkkalassa Pyhäjärventiellä. Ilmoituksen mukaan auto seilasi voimakkaasti kaistalta toiselle ja osui ainakin kahdesti kaiteeseen. Lisäksi auto ajoi muutamaan otteeseen vieressä ajanutta rekkaa melkein kylkeen. Poliisi sai autosta havainnon melko pian ilmoituksen jälkeen ja tämä pysäytettiin Lahdenperänkadulle. Kuljettaja puhalsi nolla promillea, mutta huumepikatestistä tuli positiivinen tulos. Auton vasen takalokasuoja oli selvästi hajonnut ja repsotti. Auton vuonna 1980 syntynyt mieskuljettaja vietiin verikokeeseen ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Tampereella poliisipartio pysäytti Hippoksenkadulla auton, jota kuljetti päihtyneen oloinen kuljettaja. Puhalluskoe näytti nollaa ja vuonna 1987 syntynyt mieskuljettaja kieltäytyi huumepikatestistä. Miehen hallusta löytyi luvaton kaasusumutin ja autosta löytyi epäiltyä huumausainetta. Partio vei miehen verikokeeseen ja häntä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, lievästä ampuma-aserikoksesta ja huumausainerikoksesta.

Nokialla Vuorenhovintiellä poliisipartio pysäytti ajoneuvon liikennetarkistusta varten ajoneuvon poikkeavan ajotyylin vuoksi. Kuljettaja osoittautui ajo-oikeudettomaksi ja vaikutti päihtyneeltä. Puhalluskoe antoi nollatuloksen, mutta huumepikatesti näytti positiivista. Kävi ilmi, että kuljettajalla oli kaksi aiempaa kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta vuoden sisään ja että ajoneuvon verot olivat erääntyneet. Tekoa tutkitaan rattijuopumuksena, huumausaineen käyttörikoksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta ja ajoneuvoverorikkomuksena.

Kirjoittaja: Radio SUN

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%