Uutiset

Moottoripyörillä hurjaa vauhtia Nokialla – poliisi sai kiinni

today18.9.2019

share close

Poliisipartio suoritti liikenteenvalvontaa Nokialla VT 12:sta. Partio havaitsi tiellä kaksi moottoripyörää, jotka ohittelivat muita autoja. Partio mittasi moottoripyöräkaksikolle nopeudeksi 166km/h varmuusvähennys -3 km huomioituna. Alueella on 100km/h nopeusrajoitus. Poliisipartio kääntyi moottoripyörien perään. T

oinen moottoripyörä pysähtyi poliisin pysäytysvaloon, mutta toinen moottoripyörää jatkoi pakoa. Tehtävälle liittyi muitakin poliisipartioita. Lopulta poliisipartiot tavoittivat molemmat moottoripyörät. Molemmat kuljettajat olivat tamperelaisia ja syntyneet vuonna 1995.

Toista miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja liikennerikkomuksesta. Toista miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja niskoittelusta poliisia vastaan.

Kirjoittaja: Ilkka Lahti

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%