Uutiset

Moottoripyörillä hurjaa vauhtia Nokialla - poliisi sai kiinni

Moottoripyörillä hurjaa vauhtia Nokialla - poliisi sai kiinni

Poliisipartio suoritti liikenteenvalvontaa Nokialla VT 12:sta. Partio havaitsi tiellä kaksi moottoripyörää, jotka ohittelivat muita autoja. Partio mittasi moottoripyöräkaksikolle nopeudeksi 166km/h varmuusvähennys -3 km huomioituna. Alueella on 100km/h nopeusrajoitus. Poliisipartio kääntyi moottoripyörien perään. T

oinen moottoripyörä pysähtyi poliisin pysäytysvaloon, mutta toinen moottoripyörää jatkoi pakoa. Tehtävälle liittyi muitakin poliisipartioita. Lopulta poliisipartiot tavoittivat molemmat moottoripyörät. Molemmat kuljettajat olivat tamperelaisia ja syntyneet vuonna 1995.

Toista miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja liikennerikkomuksesta. Toista miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja niskoittelusta poliisia vastaan.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>