Uutiset

Runoilija Linda Huhtinen SUN Radion juontajaksi

today18.9.2019

share close

Huhtisen ääni on monille tuttu myös SUN Radion sisarkanava FUN Tampereen ohjelmista Mun Manse sekä Musiikin Tunti.[/caption]

Tamperelainen kirjailija Linda Huhtinen aloittaa SUN Radion keskiviikkoiltapäivien juontajana 18.9. Huhtinen ei hyppää radiostudioon suinkaan ”pystymetsästä”, sillä hän on toimittanut ja juontanut SUN Radion sisarkanava FUN Tampereelle erikoisohjelmia jo usean vuoden ajan.

Erityisesti SUN Radiossa paljon esillä olevat suomenkieliset sanoitukset ovat lyriikan kanssa päivittäin työskentelevän runoilijan makuun. ”Olen hurjan innoissani tästä mahdollisuudesta. Tämä on minulle uusi, jännittävä seikkailu. SUN Radion maanläheinen tyyli sekä sen soittama musiikki on minulle mieleen”, sanoo pehmeä-ääninen Huhtinen.

Taitavaa tarinankerrontaa työssään vaaliva Huhtinen tietää tulleensa osaksi pitkät perinteet omaavaa radioperhettä.
”Arvostan kovasti sitä, kuinka aktiiviset ja omistautuneet kuulijat SUN Radiolla on. Siksi odotan kaikista eniten vuorovaikutusta kuulijoiden kanssa.  Ties millaisia tarinoita tulemme yhdessä keksimään”, sanoo Huhtinen silmät kirkastuen.

SUN Iltapäivät ovat suoria ja ajantasaisia lähetyksiä, jotka tuotetaan pirkanmaalaisen kuulijan tarpeet huomioiden.

”Suoran lähetyksen aikana voi Pirkanmaalla ja maailmalla tapahtua mitä vain, ja tämä asettaa myös juontajillemme tietyt vaatimukset. Lindasta saamme paitsi ammattitaitoisen ja intohimoisen myös persoonallisen tekijän joukkoomme”, sanoo Radio SUN Oy:n ohjelmapäällikkö Valtteri Kujansuu.

Huhtiselta on julkaistu kaksi runokokoelmaa ja syyskuussa ilmestyi hänen laajaa kiinnostusta herättänyt tuorein teoksensa Tuomari – Timo Favorinin tarina (Bazar), joka kertoo poikkeuksellisen uran tehneen jääkiekkoerotuomarin tarinan.

”Runous ja tarinat kulkevat mukanani kaikkialle. Se on oleellinen osa minua. Minulla on tapanani ihmetellä ja innostua kaikesta siitä, mitä näen ja kuulen. Kysymysten esittäminen ja vastausten hakeminen näkyy voimakkaasti myös radiojuontajan työssä. Olen aina rakastanut tarinoita ja ihmisiä. Radioaaltojen kautta voi tarinoiden voimalla kertoa ja kohdata. Se on suunnattoman arvokasta. Myös siksi radio on oikein otollinen paikka myös runoilijoille”, kertoo Huhtinen.

SUN Radion kesiviikkoiltapäivä tarjoaa hyvän musiikin ja tarinoiden ohella ajankohtaista paikallista tietoa erityisesti pirkanmaalaiseen näkökulmaan räätälöitynä. Tuoreet paikalliset uutiset toimitetaan tasatunnein. Klo 15.30 taajuudelle saapuu Pulkkinen – Radion ytimessä, jossa esiintyvät Jari Salmen tv-sarja Pulkkisesta tutut sketsihahmot. Klo 16.30 puolestaan vuoroon tulevat Tampereenkiäliset uutiset, muiden SUN arki-iltapäivien tyyliin. Keskiviikkoisin klo 17-18 käydään läpi myös huippusuosittu kuulijoiden suosikkikappaleista koostuva SUN Suosikit Top 20 -lista

Kirjoittaja: Radio SUN

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%