Teillä oli nimet, ja kerran te kuljitte täällä - Pate Mustajärven uusi albumi kertoo lukuisien henkilöiden tarinaa

Ikurin Turpiini, Pate Mustajärvi on julkaissut uuden musiikkialbumin, joka pohjaa tällä kertaa aivan erityisesti tarinoihin. Teillä oli nimet, ja kerran te kuljitte täällä -albumin jokainen kappale kertoo henkilön, tai henkilöiden tarinan. Tarinat ovat peräisin Pate Mustajärven omasta lapsuudesta ja nuoruudesta. Mustajärvi onkin kirjoittanut tekstit kaikkiin, paitsi yhteen kappaleeseen.

Teatterin kummitus -konsertit jatkuvat tänä syksynä, seuraavan kerran  Pate Mustajärvi konsertoi Tampereen Komediateatterissa Ari "Kankku" Kankaanpään kanssa 2.10. ja ensi vuodelle on odotettavissa uutta myös Teatterin kummituksen jatkoon liittyen.

Ilkka Lahti haastatteli Pate Mustajärveä, kuuntele!

Yksi kommentti

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>