Uutiset

Useita rattijuoppoja kiinni torstai-illassa

today20.9.2019

share close

Poliisi oli tarkkana eilisillan liikenteessä ja nappasi jälleen useamman rattijuopon Pirkanmaan liikenteestä.

Kello 19.54 poliisi pysäytti Pirkkalassa Anian rantatiellä henkilöauton, jota kuljetti ajo-oikeudeton 26-vuotias mies. Kuljettajalle suoritettu puhalluskoe antoi nollatuloksen, mutta huumepikatestin tulos oli positiivinen. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksen lisäksi kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Kello 21.43 poliisi pysäytti Nokian Ilkantiellä henkilöauton, jota kuljetti 53-vuotias nainen. Kuljettaja puhalsi törkeän rattijuopumuksen lukemat ja hänet kuljetettiin verikokeelle veren alkoholipitoisuuden määrittämiseksi.

Kello 22.50 poliisi pysäytti Kostilantiellä Punkalaitumella henkilöauton, jota kuljetti 31-vuotias mies. Kuljettajalle suoritettu puhalluskoe antoi nollatuloksen, mutta huumepikatestin tulos oli positiivinen. Kuljettajalla ei ollut ajokorttia ja ajoneuvon omistajuussuhteetkin olivat epäselvät. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksen lisäksi kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta ja ajoneuvosta poistettiin rekisterikilvet.

Kello 23.40 Punkalaitumen Kauppakadulla poliisin pysäytti ajoneuvon, jota kuljetti ajo-oikeudeton 46-vuotias mies. Kuljettaja puhalsi alkometriin rattijuopumuksen lukemat.

Kirjoittaja: Ilkka Lahti

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%