Useita rattijuoppoja kiinni torstai-illassa

Poliisi oli tarkkana eilisillan liikenteessä ja nappasi jälleen useamman rattijuopon Pirkanmaan liikenteestä.

Kello 19.54 poliisi pysäytti Pirkkalassa Anian rantatiellä henkilöauton, jota kuljetti ajo-oikeudeton 26-vuotias mies. Kuljettajalle suoritettu puhalluskoe antoi nollatuloksen, mutta huumepikatestin tulos oli positiivinen. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksen lisäksi kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Kello 21.43 poliisi pysäytti Nokian Ilkantiellä henkilöauton, jota kuljetti 53-vuotias nainen. Kuljettaja puhalsi törkeän rattijuopumuksen lukemat ja hänet kuljetettiin verikokeelle veren alkoholipitoisuuden määrittämiseksi.

Kello 22.50 poliisi pysäytti Kostilantiellä Punkalaitumella henkilöauton, jota kuljetti 31-vuotias mies. Kuljettajalle suoritettu puhalluskoe antoi nollatuloksen, mutta huumepikatestin tulos oli positiivinen. Kuljettajalla ei ollut ajokorttia ja ajoneuvon omistajuussuhteetkin olivat epäselvät. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksen lisäksi kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta ja ajoneuvosta poistettiin rekisterikilvet.

Kello 23.40 Punkalaitumen Kauppakadulla poliisin pysäytti ajoneuvon, jota kuljetti ajo-oikeudeton 46-vuotias mies. Kuljettaja puhalsi alkometriin rattijuopumuksen lukemat.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>