Uutiset

Kuljettaja lähti poliisia pakoon Pälkäneeltä - takaa-ajoa kertyi lähes 70 kilometriä

Kuljettaja lähti poliisia pakoon Pälkäneeltä - takaa-ajoa kertyi lähes 70 kilometriä

Viikonlopun liikenteessä mentiin välillä kovin varomattomastikin. Sunnuntain vastaisena yönä poliisipartio ryhtyi pysäyttämään liikennetarkastusta varten henkilöautoa vt 12:llä Pälkäneellä. Henkilöauton kuljettaja ei noudattanut pysäytysmerkkiä vaan lähti pakenemaan poliisia Tampereen suuntaan.

Pakeneminen jatkui Tampereen ja Kangasalan rajalle asti, ja Kaarina Maununtyttären tietä pitkin kohti Valkeakoskea. Pakosalla ollut kuljettaja käytti huomattavaa ylinopeutta. Lopulta hän ajoi poliisin piikkimattoon Valkeakosken Eerolassa. Radanvarsitien tuntumasta otettiin kiinni autossa matkustajana ollut kolmekymppinen mies sekä hieman yli parikymppinen mieskuljettaja, jotka molemmat yrittivät vielä juosten päästä karkuun.

Rikosepäilynä on mm. kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta, törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen, rattijuopumus ja huumausainerikos. Pakomatkan pituus oli lähes 70 km.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>