Uutiset

Taysissa tulipalo - hälytyksen kuullut vapaalla ollut paloesimies sammutti suurimmat liekit

Taysissa tulipalo - hälytyksen kuullut vapaalla ollut paloesimies sammutti suurimmat liekit

Taysin B-rakennuksessa syttyi tulipalo tiistai-iltapäivänä, kertoo Pirkanmaan pelastuslaitos. Palon aiheutti potilashuoneessa palamaan syttyneet sähkölaitteet. Hoitajat saattoivat  osastolta turvaan yhdeksän potilasta ja itsensä. Lähellä vapaalla ollut pelastuslaitoksen paloesimies oli kuullut hälytyksen ja saanut suurimmat liekit sammumaan.

Pelastuslaitoksen yksiköt sammuttivat palon lopullisesti. Tämän hetken tiedon mukaan osasto on suljettuna tämän päivän. Tällä hetkellä kohteessa on käynnissä savutuuletus. Palossa ei tämän hetken tiedon mukaan kukaan loukkaantunut vakavasti.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>