Uutiset

Tampereen Keskustorilla ilmastomielenosoitus perjantaina

Tampereen Keskustorilla ilmastomielenosoitus perjantaina

Kansainvälinen ilmastoviikko huipentuu  perjantaina 27.9. monissa kaupungeissa järjestettäviin mielenosoituksiin. Muun muassa Tampereen Keskustorilla järjestetään päivällä tapahtuma, jossa vaaditaan eduskunnalta toimia ilmastotavoitteiden toteuttamiseksi. Maaliskuussa 1,5 miljoonaa lasta ja nuorta osallistui kansainväliseen ilmastolakkoon. Nyt nuoret kutsuvat mukaan myös aikuiset. Tampereen tapahtuma alkaa klo 10.

Pirkkalan kunta on on linjannut monen muun kaupungin tai kunnan tavoin, että nuori voi osallistua ilmastolakkoon perjantaina 27.9. huoltajan suostumuksella. Huoltaja tulee tällöin anoa vapaata Wilmassa poissaolo-lomakkeella tai viestillä.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>