Uutiset

Poliisi varautuu Tampereelle suunniteltuun joukkotappeluun

Poliisi varautuu Tampereelle suunniteltuun joukkotappeluun

Poliisin tietoon on tullut useista eri lähteistä, että nuorisojoukko suunnittelee joukkotappelua Tampereen keskustan alueelle tälle illalle 27.9.2019. Järjestettävän joukkotappelun tapahtumapaikasta, tarkasta ajasta tai tappeluun mahdollisesti osallistuvien henkilöiden henkilöllisyydestä tai määristä poliisilla ei ole tarkkaa tietoa.

Poliisi kertoo puuttuvansa havaitsemaansa häiriökäyttäytymiseen yleistä järjestystä ja turvallisuutta vaarantavien tapahtumien ennalta ehkäisemiseksi. Poliisi seuraa tilannetta ja tarvittaessa puuttumiskynnys tulee olemaan matala, yleistä järjestystä ja turvallisuutta vaarantaviin tapahtumiin puututaan välittömästi.

Poliisi vetoaa vanhempiin ja nuoriin väkivaltaisuuksien ennalta ehkäisemiseksi. Tässä vaiheessa poliisilla ei ole enempää tiedotettavaa asiasta.

Jos tiedät mahdollisesta joukkotappelusta jotain niin ilmoita asiasta Pirkanmaan alueen vihjepuhelimeen, jonka numero on 0800-90022. Numerossa on vastaaja, jonne voit jättää viestisi.

Vihjesähköpostit pyydetään toimittamaan vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>