Uutiset

Tammelan Stadionin tarjouskilpailuun kolme ilmoittautunutta

today30.9.2019

share close

Tampereen Tammelan Stadionin toteuttajan hankkimisessa on edetty tarjouskilpailuvaiheeseen, tiedottaa Tampereen kaupunki. Mukaan tarjouskilpailuun ilmoittautuivat Pohjola Rakennus Oy Suomi, SRV Rakennus Oy ja YIT Suomi Oy. Kaikki täyttivät tarjouspyynnössä esitetyt osallistumisvaatimukset. Näitä yrityksiä pyydetään jättämään alustava tarjous stadionin rakentamisesta.

Tampereen kaupunginhallitus on hyväksynyt elokuussa Tammelan stadion – hankkeen suunnittelun aiesopimuksen. Aiesopimus on osa valmistelua. Stadion ja siihen liittyvät muut rakentamishankkeet tehdään allianssimallin mukaan ns. integroidulla projektitoteutuksen mallilla. Integroidussa projektitoteutuksessa hanketta kehitetään alusta saakka yhteistyössä. Yhteinen kehittäminen ja avoin keskustelu osapuolten välillä tavoitteista ja ongelmista pitävät budjetin, laajuuden ja aikataulun hallinnassa ja lisäävät käyttäjien tyytyväisyyttä, kerrotaan kaupungin tiedotteessa.

Hankkeen kehitysvaiheen eli tarkemman suunnittelunvaiheen on tarkoitus alkaa 31.1.2020 mennessä. Kehitysvaiheen aikana osapuolet sopivat mm. tavoitekustannuksista ja tavoitteiden mittareista. Tämän jälkeen siirrytään varsinaiseen toteutusvaiheeseen. Rakentamisen on tarkoitus alkaa 2021 ja uusi stadion otettaisiin käyttöön kesällä 2023.

Kirjoittaja: Valtteri Kujansuu

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%