Pirkanmaa

Nokian kaupunki uudistaa terveyspalveluiden vastaanottopalveluja

today2.10.2019

share close

Nokialla valmistellaan uudistusta lääkärien ja sairaanhoitajien vastaanottopalveluihin. Uudistuksen tavoitteena on tarjota kaupunkilaisille terveyspalveluita nykyistä sujuvammin, tasapuolisemmin, sekä kaupunkilaisten yksilöllisiä tarpeita huomioiden.  Jotta asiakkaat saisivat yhteyden terveyskeskukseen paremmin, tulee kaupunki ottamaan lähitulevaisuudessa käyttöön yhden, laajasti avoinna olevan ajanvarausnumeron. Vielä tällä hetkellä ajanvarauksen puhelinnumero vaihtelee asuinpaikan mukaan ja on avoinna vain lyhyen aikavälin päivän aikana.

Ensimmäisten muutosten on määrä astua voimaan jo tämän vuoden aikana. Muilta osin uudistuksen etenemisen aikataulu tarkentuu lokakuun aikana. Nokian kaupunki tiedottaa lääkärien ja hoitajien vastaanottopalveluiden muutoksista heti, kun järjestelyt etenevät. Lisäksi kaupunki järjestää myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana info- ja keskustelutilaisuuden aiheesta.

Kirjoittaja: Linda Huhtinen

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%