Pirkanmaa, Uutiset

Nokian kaupunki uudistaa terveyspalveluiden vastaanottopalveluja

Nokian kaupunki uudistaa terveyspalveluiden vastaanottopalveluja

Nokialla valmistellaan uudistusta lääkärien ja sairaanhoitajien vastaanottopalveluihin. Uudistuksen tavoitteena on tarjota kaupunkilaisille terveyspalveluita nykyistä sujuvammin, tasapuolisemmin, sekä kaupunkilaisten yksilöllisiä tarpeita huomioiden.  Jotta asiakkaat saisivat yhteyden terveyskeskukseen paremmin, tulee kaupunki ottamaan lähitulevaisuudessa käyttöön yhden, laajasti avoinna olevan ajanvarausnumeron. Vielä tällä hetkellä ajanvarauksen puhelinnumero vaihtelee asuinpaikan mukaan ja on avoinna vain lyhyen aikavälin päivän aikana.

Ensimmäisten muutosten on määrä astua voimaan jo tämän vuoden aikana. Muilta osin uudistuksen etenemisen aikataulu tarkentuu lokakuun aikana. Nokian kaupunki tiedottaa lääkärien ja hoitajien vastaanottopalveluiden muutoksista heti, kun järjestelyt etenevät. Lisäksi kaupunki järjestää myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana info- ja keskustelutilaisuuden aiheesta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>