Uutiset

ELY-keskus suunnittelee Valtatie 9:n parantamista Urjalassa

ELY-keskus suunnittelee Valtatie 9:n parantamista Urjalassa

Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus suunnittelee Urjalassa Lehmussuon eritasoliittymän ja Lellantien välisen tiejakson parantamista Valtatie 9:llä. Suunnitteluosuudella Valtatie 9 liikennemäärä on noin 7 000 ajoneuvoa vuorokaudessa, ja  tieosuudella on tapahtunut runsaasti eläinonnettomuuksia. Jaksolta puuttuu riista-aita.

Suunnittelualueen länsipäässä tiellä on runsaasti vaarallisia liittymiä. Valtatieosuudelle suunnitellaan nyt muun muassa riista-aita ja yksityistiejärjestelyitä.  Kaikki kiinnostuneet ja asianosaiset ovat tervetulleita kuulemaan suunnittelusta lisää Urjalan kunnantalon valtuustosaliin 24.10. klo 17.30 pidettävään yleisötilaisuuteen. Rakentamistyö on alustavasti suunniteltu aloitettavaksi vuoden 2020 aikana.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>