Uutiset

TTT julkisti kevään uutuutensa – aloittaa yhteistyön Kansallisteatterin kanssa

today10.10.2019

share close

TTT:n johtaja Otso Kautto lupaa sekä yhteiskunnallista teatteritaidetta että monipuolista kansainvälisen tason kansanteatteria.[/caption]


Tampereen Työväen Teatteri esitteli kevään 2020 ohjelmistonsa 10.10.  Luvassa on kuusi ensi-iltaa, joista kaksi on kantaesityksiä. Samalla TTT julkisti aloittavansa Suomen Kansallisteatterin kanssa pitkäjänteisen yhteistyön. Tavoitteena on yhteistuotantojen kautta tarjota Tampereen ja Helsingin yleisöille kiinnostavia ja laadukkaita esityksiä kustannustehokkaalla tavalla.

Ludvig Holbergin kansankomedia Jeppe Niilonpoika saa ensi-iltansa 25.1. Suurella näyttämöllä. Ohjaus ja sovitus on Akse Petterssonin, jonka ohjaus Kaspar Hauser on nimetty sukupolvikokemukseksi. David Mamet’in #metoo -aihetta käsittelevä Karvas pala (Bitter Wheat) tulee Eino Salmelaisen näyttämölle 21.1. Pohjoismaisen kantaesityksen ohjaa Milko Lehto.

Seela Sella on Hitler uutuusnäytelmässä Hitler ja Blondivastanäyttelijänään Verneri Lilja. Näytelmän käsikirjoitus ja ohjaus on Michael Baranin ja kantaesitys 19.2. TTT:ssä ja syksyllä 2020 Kansallisteatterissa. Teatteri Takomossa syyskuussa ensi-iltansa saanut yhteistuotanto Ruusuruoska tulee TTT:n Kellariteatteriin helmikuussa, ohjaus on Esa Kirkkopellon.

Suomen Kansallisteatterin kanssa aloitettavan yhteistyön lisäksi TTT syventää oppilaitosyhteistyötään ja antaa Suuren näyttämön nuorien kykyjen käyttöön. Tulossa on kaksi musikaalia, jotka tuotetaan oppilaitosyhteistyönä. Dingo-nuorisomusikaali Nahkatakkinen tyttö esitetään viisi kertaa tammikuussa Tampereen Yhteiskoulun lukion 125-vuotisjuhlanäytäntönä. Toukokuussa näyttämön valtaa Tampereen Musiikkiluokkien 45-vuotisjuhlanäytäntö seikkailumusikaali Peter Pan.

Me tuomme näyttämölle sekä lumoavaa yhteiskunnallista teatteritaidetta että monipuolista kansainvälisen tason kansanteatteria”, toteaa teatterinjohtaja Otso Kautto.

 

Kirjoittaja: Valtteri Kujansuu

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%