Uutiset

Radio SUN vahvisti kuuluvuuttaan Mänttä-Vilppulan seudulla

Radio SUN vahvisti kuuluvuuttaan Mänttä-Vilppulan seudulla

Pirkanmaan alueen kuunteluaikojen johtava radiokanava, Radio SUN, kuuluu nyt uudella Mänttä-Vilppulan taajuudella 91,5 MHz.

”Uusi taajuus tekee kanavamme kuuntelun seudulla entistä helpommaksi sekä tukee pyrkimystämme olla koko maakunnan oma paikallinen radiokanava”, kertoo Radio SUN Oy:n ohjelmapäällikkö Valtteri Kujansuu.

Finnpanel Oy:n syyskuussa 2019 julkaiseman Kansallisen Radiotutkimuksen (KRT) tuoreimman raportin mukaan Radio SUN on lisännyt edelleen suosiotaan edellisestä tutkimusjaksosta, joka päättyi viime toukokuussa. Puolen vuoden tutkimusjaksolla maaliskuusta elokuuhun 2019 Radio SUN on entistä suuremmalla erolla pisimpään kuunneltu kaupallinen radiokanava Pirkanmaan alueella.

Tutkimuksen mukaan ne kymmenet tuhannet pirkanmaalaiset, jotka jo ovat SUN Radion kuuntelijoita, viettävät kanavan parissa aikaa keskimäärin peräti 587 minuuttia viikossa. Lukema ylittää seuraaville sijoille yltävät Bassoradion ja Radio Novan yli kahdella tunnilla viikossa (463 ja 460 minuuttia).

”Olemme otettuja kuulijoiden uskollisuudesta kanavaamme kohtaan. Teemme jatkossakin kaikkemme, jotta yhä useampi kokisi SUN Radion läheiseksi ja omakseen. Lokakuun alussa aloittaneen Mänttä-Vilppulan taajuutemme myötä on ilo toivottaa myös uudet paikallisesta sisällöstä ja monipuolisesta musiikista nauttivat kuulijat Koillis-Pirkanmaalta mukaan”, sanoo Kujansuu.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>