Uutiset

Radio SUN vahvisti kuuluvuuttaan Mänttä-Vilppulan seudulla

today11.10.2019

share close

Pirkanmaan alueen kuunteluaikojen johtava radiokanava, Radio SUN, kuuluu nyt uudella Mänttä-Vilppulan taajuudella 91,5 MHz.

”Uusi taajuus tekee kanavamme kuuntelun seudulla entistä helpommaksi sekä tukee pyrkimystämme olla koko maakunnan oma paikallinen radiokanava”, kertoo Radio SUN Oy:n ohjelmapäällikkö Valtteri Kujansuu.

Finnpanel Oy:n syyskuussa 2019 julkaiseman Kansallisen Radiotutkimuksen (KRT) tuoreimman raportin mukaan Radio SUN on lisännyt edelleen suosiotaan edellisestä tutkimusjaksosta, joka päättyi viime toukokuussa. Puolen vuoden tutkimusjaksolla maaliskuusta elokuuhun 2019 Radio SUN on entistä suuremmalla erolla pisimpään kuunneltu kaupallinen radiokanava Pirkanmaan alueella.

Tutkimuksen mukaan ne kymmenet tuhannet pirkanmaalaiset, jotka jo ovat SUN Radion kuuntelijoita, viettävät kanavan parissa aikaa keskimäärin peräti 587 minuuttia viikossa. Lukema ylittää seuraaville sijoille yltävät Bassoradion ja Radio Novan yli kahdella tunnilla viikossa (463 ja 460 minuuttia).

”Olemme otettuja kuulijoiden uskollisuudesta kanavaamme kohtaan. Teemme jatkossakin kaikkemme, jotta yhä useampi kokisi SUN Radion läheiseksi ja omakseen. Lokakuun alussa aloittaneen Mänttä-Vilppulan taajuutemme myötä on ilo toivottaa myös uudet paikallisesta sisällöstä ja monipuolisesta musiikista nauttivat kuulijat Koillis-Pirkanmaalta mukaan”, sanoo Kujansuu.

Kirjoittaja: Radio SUN

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%