Uutiset

Tero Pitkämäki lopettaa uransa

Tero Pitkämäki lopettaa uransa

Keihäänheittäjä Tero Pitkämäki lopettaa uransa.  Pitkämäki loukkaantui kesäkuussa 2018 Paavo Nurmi Games -kilpailussa, eikä palautunut tämän johdosta tehdystä leikkauksesta enää riittävään heittokuntoon, jotta hän olisi voinut kilpailla suunnitelmansa mukaan Qatarin Dohassa yleisurheilun MM-kisoissa tänä syksynä.

36-vuotias Pitkämäki voitti urallaan seitsemän aikuisten arvokisamitalia, muun muassa MM-kullan vuonna 2007 Japanin Osakassa. Uran kirkkaimpiin saavutuksiin kuuluu myös hopea Pekingin olympialaisista vuodelta 2008.

Vuonna 1982 Ilmajoella syntynyt Pitkämäki heitti ennätyksensä 91,53 Kuortaneella vuonna 2005.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>