Uutiset

15-vuotias poika hurjastelu traktorimönkijällä päätyi kaatumiseen: kaksi henkilöä sairaalahoitoon

15-vuotias poika hurjastelu traktorimönkijällä päätyi kaatumiseen: kaksi henkilöä sairaalahoitoon

Poliisipartio havaitsi kaatuneen hytillisen taktorimönkijän Hakametsän jäähallin pysäköintialueella tiistaina iltapäivällä.

Traktorimönkijän ympärille oli kokoontunut runsaasti nuoria. Traktorimönkijän kuljettajaksi osoittautui 15-vuotias poika. Poika oli ajanut hiekkapintaisella pysäköintialueella reilulla vauhdilla ympyrää, kun trakrtorimönkijä oli kaatunut. Traktorimönkijää kuljettanut poika ja matkustajana ollut saman ikäinen tyttö loukkaantuivat lievästi onnettomuuden seurauksena ja molemmat kuljettiin jatkotutkimuksiin Tampereen yliopistollisen sairaalan ensiapuun.

Poikaa epäillään tässä vaiheessa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja vamman tuottamuksesta. Poika määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen kuljettajan tutkintotodistuksensa otettiin poliisin haltuun.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>