Uutiset

Päihtyneitä kuljettajia Pirkanmaan liikenteessä

today17.10.2019

share close

Poliisi tapasi päihtyneitä kuljettajia keskiviikon liikenteessä Pirkanmaalla.

Nokialla Välimaankadulla poliisipartio pysäytti auton liikennetarkistusta varten iltapäivällä. Auton ajo-oikeudettomalle kuljettajalle suoritettiin huumepikatesti, joka antoi positiivisen tuloksen. Autossa oli matkustajana auton haltija. Kuljettajalle suoritetussa turvallisuustarkastuksessa löytyi puukko. R vuoksi kuljettaja käytettiin verikokeessa. Kuljettajaa epäillään rattijuopumus- ja huumausaineen käyttörikoksesta, ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta. Auton matkustajaa epäillään kulkuneuvon luovuttamisesta juopuneelle.

Tampereella Vuolteenkadulla poliisipartio pysäytti ajoneuvon tarkistusta varten. Kuljettajalle suoritetun puhalluskokeen tulos jäi alle rangaistavuuden, mutta kuljettaja kertoi käyttäneensä huumausainetta noin puoli tuntia ennen ajoon lähtöä. Selvisi myös, että kuljettaja on ajokiellossa ja hän on syyllistynyt vuoden aikana seitsemän kertaa kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

Kirjoittaja: Ilkka Lahti

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%