Päihtyneitä kuljettajia Pirkanmaan liikenteessä

Poliisi tapasi päihtyneitä kuljettajia keskiviikon liikenteessä Pirkanmaalla.

Nokialla Välimaankadulla poliisipartio pysäytti auton liikennetarkistusta varten iltapäivällä. Auton ajo-oikeudettomalle kuljettajalle suoritettiin huumepikatesti, joka antoi positiivisen tuloksen. Autossa oli matkustajana auton haltija. Kuljettajalle suoritetussa turvallisuustarkastuksessa löytyi puukko. R vuoksi kuljettaja käytettiin verikokeessa. Kuljettajaa epäillään rattijuopumus- ja huumausaineen käyttörikoksesta, ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta. Auton matkustajaa epäillään kulkuneuvon luovuttamisesta juopuneelle.

Tampereella Vuolteenkadulla poliisipartio pysäytti ajoneuvon tarkistusta varten. Kuljettajalle suoritetun puhalluskokeen tulos jäi alle rangaistavuuden, mutta kuljettaja kertoi käyttäneensä huumausainetta noin puoli tuntia ennen ajoon lähtöä. Selvisi myös, että kuljettaja on ajokiellossa ja hän on syyllistynyt vuoden aikana seitsemän kertaa kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>