Uutiset

Tampereella sattuneessa ulosajossa loukkaantunut mies on menehtynyt - poliisi pyytää vihjeitä

Tampereella sattuneessa ulosajossa loukkaantunut mies on menehtynyt - poliisi pyytää vihjeitä

Tampereella Nokian moottoritiellä maanantaina sattuneessa ulosajossa loukkaantunut noin 30-vuotias mies on menehtynyt. Turmassa mukana ollut noin 40-vuotias nainen on edelleen sairaalahoidossa.

Maanantaina 14.10.2019 tuli hätäkeskukseen klo 21.56 ilmoitus henkilöautosta, joka oli törmännyt Villilän kohdalla keskikaiteeseen ja valotolppaan. Tutkinnassa on selvinnyt, että henkilöauto oli tullut Nokian suunnasta kohden Tamperetta. Kuljettaja oli menettänyt auton hallinnan ja ajautunut oikea kylki edellä keskikaiteen lävitse valopylvääseen. Auto vaurioitui kauttaaltaan. Kyseessä on punainen Audi A4 -merkkinen sedanmalinen henkilöauto vuosimallia 1998.

Ennen onnettomuutta kyseisellä henkilöautolla on kello 21.16 ajettu Ylöjärvellä uudella Kuruntiellä nopeusvalvontakameraan. Auto oli tuolloin menossa Ylöjärveltä Nokian suuntaan.

Poliisi pyytää onnettomuuden silminnäkijöitä ilmoittamaan havainnoistaan Sisä-Suomen poliisilaitoksen rikosvihjepuhelimeen numeroon 0800 90022 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>