Uutiset

Lisätietoa Valkeakosken tulipalosta: savukaasupesuri palaa kytemällä

Lisätietoa Valkeakosken tulipalosta: savukaasupesuri palaa kytemällä

Pirkanmaan pelastuslaitos on antanut lisätietoa maanantaisesta tulipalosta Valkeakoskella. Paloa ennen Säterintie 8:ssa vanhalla tehdasalueella oli ollut savukaasupesurin polttoleikkauspurkutyö käynnissä.

Polttoleikkaus oli sytyttänyt pesurin sisällä olleet metallikalvosuodattimet, jotka palavat kytemällä. Pesuri on kooltaan noin sadan kuutiometrin laajuinen metallinen ympyrälieriö, joka sijaitsee rakennuksen ulkopuolella. Pelastuslaitos jäähdyttää säiliötä ja sammuttaa suodattimia yhden yksikön voimin maasta käsin. Palosta ei aiheudu vaaraa alueen asukkaille.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>