Uutiset

Rattijuopumus ja huumausaineita... poliisi tukki pakenevan kuljettajan tien Messukyläntiellä

Rattijuopumus ja huumausaineita... poliisi tukki pakenevan kuljettajan tien Messukyläntiellä

Poliisi joutui takaa-ajoon viime yönä Tampereella.

Poliisipartio havaitsi Teiskontiellä henkilöauton, josta oli tullut ilmoitus ylinopeuden ja sen liikennekäyttäytymisen vuoksi. Partio lähti kovaa vauhtia ajaneen ajoneuvon perään. Pakeneva auto pysähtyi lopulta Messukyläntielle johtavassa liittymässä poliisiautojen tukittua sen tien.

Ajoneuvon kuljettajaksi ilmeni ajo-oikeudeton 22-vuotias mies, joka puhalsi alkometriin rattijuopumuksen lukemat ja ajoneuvosta löytyi pieni määrä epäiltyä huumausainetta. Koko pakomatkan ajan auto ajoi huomattavaa ylinopeutta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>