Uutiset

Nysse-lippujen hintoja ollaan korottamassa ensi vuodeksi

Nysse-lippujen hintoja ollaan korottamassa ensi vuodeksi

Tampereen seudun joukkoliikenteen bussilippujen hintoihin esitetään korotuksia. Mobiililipun hintaa puolestaan ollaan laskemassa. Tampereen kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta päättää ensi vuoden lippuhinnoista kokouksessaan 30.10. Suuruudeltaan 4 % korotus kohdistuu toteutuessaan kaikkien vyöhykkeiden lippuihin. Hintamuutos ei kuitenkaan kosketa käteisellä maksettavia kertalippuja, vuorokausilippuja tai yölisää. Mobiililipun hintaa ollaan laskemassa 10 prosenttia.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>