Uutiset

Vaaroja liikenteessä: hirvikolari Valkeakoskella, hurjastelua Mänttä-Vilppulassa...

Vaaroja liikenteessä: hirvikolari Valkeakoskella, hurjastelua Mänttä-Vilppulassa...

Sisä-Suomen poliisilaitoksen alueella on tapahtunut useampia hirvikolareita. Yksi onnettomuuksista tapahtui keskiviikkoiltana Valkeakoskella. Onnettomuuksissa on kuitenkin vältytty henkilövahingoilta. Hirvet liikkuvat nyt iltahämärissä aktiivisesti, joten liikenteessä täytyy olla tarkkana, muistuttaa poliisi.

Liikenne on vaarantunut myös liian kovien nopeuksien vuoksi. Mänttä-Vilppulassa Pohjaslahdentiellä poliisipartiota vastaan ajoi illalla henkilöauto, jolle mitattiin nopeudeksi 148 km/ sallitun ollessa 80 km/h. Auton kuljettajaksi ilmeni 18-vuotias mies joka määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja ajokortti otettiin poliisin haltuun.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>