Uutiset

Näpistäjiä liikkeellä Tampereella

Näpistäjiä liikkeellä Tampereella

Tampereella on ollut liikkeellä näpistäjiä.

70-luvulla syntynyt mies asioi Tampereen Turvesuonkadulla sijaitsevassa liikkeessä maanantai-iltana. Mies kätki liikkeessä sukkapaketin taskuunsa ja ohitti kassalinjat maksamatta. Kiinnioton yhteydessä mieheltä löydettiin kaksi teräasetta. Teräaseiden osalta tapahtunutta tutkitaan toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapitona.

Hämeenkadulla sijaitsevassa kauppaliikkeessä asioi 80-luvulla syntynyt mies, joka poimi käsiinsä naamiaisnaamarin, kätki sen takkinsa sisään ja poistui kassalinjojen ohi maksamatta. Kiinnioton yhteydessä myös tämän miehen hallusta löytyi teräaseita. kaksi teräasetta. Miehen epäillään syyllistyneen omaisuusrikokseen 7 kertaa aiemminkin vuoden sisällä.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>