Uutiset

Poliisi kaipaa tietoja Sammonkadun ryöstöporukasta - tunnistatko epäillyt kuvista?

Poliisi kaipaa tietoja Sammonkadun ryöstöporukasta - tunnistatko epäillyt kuvista?

Poliisi tutkii epäiltyä törkeää ryöstöä, joka tapahtui Tampereella 11.10.2019 aamuyöllä kello neljän jälkeen. Asianomistaja oli tavannut Sammonkatu 28:n kohdalla kolme miestä, jotka olivat väkivaltaa käyttämällä ja uhkaamalla pakottaneet asianomistajan luovuttamaan omaisuuttaan. Ryöstäjät saivat saaliikseen pienen summan rahaa.

Ryöstöstä epäilty.[/caption]

Poliisi tarvitsee yleisön apua rikoksesta epäiltyjen tunnistamiseksi. Oheisissa kuvissa on valvontakamerakuvia kahdesta epäillystä. Kaikki epäillyt ovat puhuneet suomen kieltä, ja ovat alle 30 -vuotiaita miehiä.

Toinen ryöstöstä epäilty.[/caption]

Ensisijaisesti poliisi kehottaa kuvissa näkyviä ihmisiä itse ilmoittautumaan lähimmälle poliisille. Toissijaisesti poliisi pyytää yleisön apua epäiltyjen tunnistamiseksi.

Vinkit epäiltyjen henkilöllisyydestä voi toimittaa sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi

Poliisi kertoo, ettei se tutkinnallisista syistä julkaise tarkempia tietoja rikoksen tekotavasta. Nämä tiedot on poliisin mukaan toistaiseksi pidettävä vain viranomaisten ja asianosaisten tiedossa, kunnes epäillyt on tavoitettu ja kuulustelut tehty. Rikokseen liittyvien yksityiskohtaisempien tietojen julkaiseminen saattaisi poliisin mukaan vaarantaa rikoksen selvittämisen.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>