Uutiset

Kuntaliiton selvitys: Tampereen kaupunkiseudun yhteistyö poikkeuksellisen onnistunutta

Kuntaliiton selvitys: Tampereen kaupunkiseudun yhteistyö poikkeuksellisen onnistunutta

Tampereen kaupunkiseudun yhteistyö on tuoreen selvityksen perusteella poikkeuksellisen onnistunutta. Kuntaliitto on tehnyt selvityksen siitä, miten Suomen kaupunkiseudut näkevät seutuyhteistyönsä organisoinnin, tavoitteet ja toimivuuden.

Selvityksessä Tampereen kaupunkiseutu erottui joukosta kaikin puolin poikkeuksellisen myönteisenä. Tutkittavana oli Joensuun, Jyväskylän, Kuopion, Lahden, Oulun, Tampereen ja Turun kaupunkiseudut. Tampereen seudulla yhteistyötä vauhdittaa ja koordinoi Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymä, minkä kaltaista organisaatiota ei ole muilla kaupunkiseuduilla.

Kuntaliiton kaupunkiseutujen yhteistyöbarometrin tulokset osoittavat, että seutuyhteistyölle on edelleenkin tarvetta ja tilausta. Kaikki kyselyyn osallistuneet kaupunkiseudut haluavat jatkossa tiivistää seutuyhteistyötä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>