Uutiset

Kuntaliiton selvitys: Tampereen kaupunkiseudun yhteistyö poikkeuksellisen onnistunutta

today31.10.2019

share close

Tampereen kaupunkiseudun yhteistyö on tuoreen selvityksen perusteella poikkeuksellisen onnistunutta. Kuntaliitto on tehnyt selvityksen siitä, miten Suomen kaupunkiseudut näkevät seutuyhteistyönsä organisoinnin, tavoitteet ja toimivuuden.

Selvityksessä Tampereen kaupunkiseutu erottui joukosta kaikin puolin poikkeuksellisen myönteisenä. Tutkittavana oli Joensuun, Jyväskylän, Kuopion, Lahden, Oulun, Tampereen ja Turun kaupunkiseudut. Tampereen seudulla yhteistyötä vauhdittaa ja koordinoi Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymä, minkä kaltaista organisaatiota ei ole muilla kaupunkiseuduilla.

Kuntaliiton kaupunkiseutujen yhteistyöbarometrin tulokset osoittavat, että seutuyhteistyölle on edelleenkin tarvetta ja tilausta. Kaikki kyselyyn osallistuneet kaupunkiseudut haluavat jatkossa tiivistää seutuyhteistyötä.

Kirjoittaja: Ilkka Lahti

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%