Uutiset

Nokian kaupunki avaa uuden liityntäpysäköintialueen rautatieasemalle

Nokian kaupunki avaa uuden liityntäpysäköintialueen rautatieasemalle

Nokian kaupunki avaa uuden liityntäpysäköintialueen rautatieasemalle joulukuun 2019 alussa. Noin 160 auton liityntäpysäköintialue sijaitsee radan eteläpuolella Rautatienkadun varrella. Pysäköinti alueella on maksutonta.

Nokian rautatieasemalla on jatkossa yhteensä neljä liityntäpysäköintialuetta, jotka palvelevat erityisesti joukkoliikennettä käyttäviä matkustajia. Uuden liityntäpysäköintialueen lisäksi rautatieaseman edessä on kaksi asfaltoitua pysäköintialuetta ja linja-autoasemalla yksi asfaltoitu pysäköintialue.

Kaupunki valmistelee uuden liityntäpysäköintialueen marraskuun aikana pysäköintiin soveltuvaksi. Pysäköintialue jää sorapintaiseksi, mutta sinne toteutetaan tarvittavat opasteet ja merkinnät. Kadunvarsipysäköintiä Rautatienkadulla joudutaan rajoittamaan, jotta ajoliittymä uudelle liityntäpysäköintialueelle on mahdollista toteuttaa turvallisesti.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>