Uutiset

Tampereen kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta päätti hintojen korotuksista

Tampereen kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta päätti hintojen korotuksista

Tampereen kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta on päättänyt hintojen korotuksista ensi vuodelle. Talouden tasapainottamisohjelman ja kaupungin talousarvion mukaisesti Nysse-lippujen hintoja nostetaan tammikuun alusta alkaen alkaen keskimäärin 4 prosenttia.

Hintojen korotus kohdistuu kaikkien vyöhykkeiden lippuihin. Mobiilikertalipun hintaa sen sijaan lasketaan 10 prosenttia. Käteisellä maksettaviin kertalippuihin, vuorokausilippuihin, Nysse+VR -lippuun ja yölisään ei tule hintamuutoksia.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>