Uutiset

Tammelan alueen kehittäminen etenee Tampereella

Tammelan alueen kehittäminen etenee Tampereella

Tampereen kaupungin suunnitelmat keskustan liepeillä sijaitsevan Tammelan alueen kehittämisestä etenevät.

Tammelan puistokatu 21:ssä sijaitsevaa liiketontin asemakaavamuutosta koskeva asemakaavaehdotus on nähtävillä tästä päivästä joulukuun alkuun saakka. Yhdyskuntalautakunta on hyväksynyt asumista ja täydennysrakentamista tuovan ehdotuksen nähtäville. Asemakaava menee vielä kaupunginhallituksen ja valtuuston käsittelyyn.

Tontilla sijaitsee kuusikerroksinen 1986 valmistunut liike- ja toimistorakennus, huoltoasema ja päivittäistavaramyymälä. Asemakaavalla muodostetaan asuin-, liike- ja toimistorakennusten korttelialuetta, jonka ensimmäisessä kerroksessa on kadulle aukeavaa liiketilaa. Korttelin keskellä ja katolla on melulta suojattua ulko-oleskelutilaa asukkaiden käyttöön. Asemakaavan muutos laaditaan tontin omistajan aloitteesta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>