Uutiset

Useita lapsia ahdisteltu Nokialla

Useita lapsia ahdisteltu Nokialla

Poliisi kertoo saaneensa useita eri ilmoituksia, joiden mukaan alakouluikäiset lapset ovat joutuneet erilaisten ahdisteluiden kohteeksi.

Eilen torstaina 31.10. ja tänään perjantaina poliisille on ilmoitettu neljästä erillisestä tapahtumasta, joissa lapsia olisi ahdisteltu eri tavoin Nokialla.

Torstaina aamukahdeksalta ala-asteikäinen tyttö oli menossa kouluun, kun Vihnuskatu 26 kohdalla olevassa Starkin puistossa oli nuori mies tullut keskustelemaan ja houkuttelemaan tyttöä sivummalle, mutta tyttö oli jatkanut koululle miehen seuratessa lähes koululle saakka. Mies oli liikkeellä polkupyörällä.

Torstaina aamupäivällä Kankaantaankadun ja Ilkantien välillä alakoululaisen tytön perässä oli kulkenut nuorehko mies, mahdollisesti yläasteella oleva poika, joka oli tarttunut takaapäin kiinni tyttöön. Tyttö oli huutanut ja päässyt pakoon.

Torstaina aamupäivällä kello 10 aikaan oli Taivalkunnantiellä pysähtynyt pakettiauto, jonka mieskuljettaja oli houkutellut ala-asteikäistä poikaa kyytiin. Mies oli hieman tukeva ja hänellä oli iso tumma parta. Aiemmin syksyllä on ilmoitettu myös vastaavasta tapauksesta, jossa pakettiautossa ollut mies oli pyytänyt lasta autoon kyytiin.

Nokian poliisi pyytää havaintoja ja vinkkejä näihin tapauksiin liittyen numeroon 0295 445 888 tai sähköpostiin vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi. Poliisi muistuttaa, että vihjeitä tai arvailuja epäillyistä tekijöistä ei pidä kirjoitella esim. sosiaalisen median kanaviin vaan tiedot pitää lähettää poliisille. Jonkun henkilön leimaaminen epäillyksi sosiaalisen median kanavissa voi myös täyttää rikoksen tunnusmerkistön.

Mikäli vastaavista tapauksista tehdään havaintoja, on tilanteesta ilmoitettava välittömästi hätänumeroon 112.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>