Uutiset

Autotallissa syttynyt tulipalo vahingoitti irtaimistoa Sastamalassa

Autotallissa syttynyt tulipalo vahingoitti irtaimistoa Sastamalassa

Sastamalassa Linjakadulla syttyi maanantaina tulipalo autotallissa.  Varastokäytössä olevan tallin palossa vaurioitui hieman sekalaista irtaimistoa. Pelastuslaitos sai palon rajatuksi syttymiskohtaan ja lopulta sammumaan, eikä palo päässyt leviämään rakenteisiin. Rakennuksen sisäosat vaurioituivat hieman lämmön ja savun johdosta. Pelastuslaitos sai hälytyksen palosta klo 13.11. Rakennuksen sisäosat vaurioituivat hieman lämmön ja savun johdosta. Pelastuslaitos sai hälytyksen palosta maanantaina klo 13.11.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>