Uutiset

Lääkäriliitto on julkistanut ehdotuksensa terveyskeskusten pelastamiseksi

today4.11.2019

share close

Liiton mielestä terveyskeskukset ovat historiansa pahimmassa kriisissä. Tuoreen linjauksen mukaan ensimmäiseksi tulee turvata nopea pääsy terveyskeskukseen hoitotakuulla. Näin palautettaisiin kansalaisten luottamus terveyskeskuksiin.

Lääkäriliitto kiinnittää huomiota myös sote-uudistuksen vaiheistamiseen niin, että perusterveydenhuolto, erikoissairaanhoito ja niihin tiiviisti liittyvät sosiaalipalvelut yhdistetään mahdollisimman nopeasti. Potilas-lääkäri-suhteiden jatkuvuudesta tulisi huolehtia. Lisäksi terveyskeskuksissa tarvitaan mm. työn sisällön, ja työmäärän korjaamista.

Kokeneita terveyskeskuslääkäreitä on siirtynyt muihin työtehtäviin kohtuuttoman työkuorman vuoksi, ja kierteen nopea katkaiseminen on välttämätöntä, mikäli terveyskeskukset halutaan pelastaa, linjaa Lääkäriliitto.

Kirjoittaja: Ilkka Lahti

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%