Uutiset

Tampereen taidemuseon näyttelyt vuonna 2020 on julkistettu

Tampereen taidemuseon näyttelyt vuonna 2020 on julkistettu

Näyttelyvuoden 2020 pääteemoiksi nousevat tamperelaisuus, valokuvataide, nykytaide ja vanhempi kotimainen taide. Vuoden avaa taidehistorian marginaaliin jääneen tamperelaistaiteilija Joseph Alasen pääosin jugend-henkisiä Kalevala-aiheita sisältävä kokonaisuus.

Myös muumimuseossa on ensi vuonna uusi näyttely, jolla juhlistetaan Muumipeikon 75-vuotissyntymäpäivää. Juhlavuoden kunniaksi Muumimuseo osallistuu näyttelyn merkeissä #OURSEA-projektiin, joka on  Moomin Charactersin ja John Nurmisen Säätiön laaja Itämeren suojelukampanja

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>