Uutiset

Hyvän rakentamisen palkinto Tesoman koululle ja päiväkodille

Hyvän rakentamisen palkinto Tesoman koululle ja päiväkodille

Tampereen kaupungin vuotuinen hyvän rakentamisen palkinto on myönnetty Tesoman koululle ja päiväkodille. Palkinto myönnettiin korkealaatuiselle arkkitehtuurille sekä arkisen koulu- ja päiväkotimiljöön kehittämiselle. Kunniamaininnan sai Lentävänniemen uudelle asuinalueelle valmistunut asuinkerrostalo Rimini.

Tunnustukset jaettiin Pirkanmaan rakennuspäivillä. Rakennus- ja ympäristöjaosto haluaa tämän vuotisella palkinnolla painottaa koulu- ja päiväkotirakennusten arkkitehtuurin merkitystä lasten ja nuorten oppimisympäristöissä sekä vaikutusta lähiökaupunginosan imagon kehittämisessä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>