Uutiset

Hyvinvointikeskuksen rakentaminen käynnistyy Akaassa

Hyvinvointikeskuksen rakentaminen käynnistyy Akaassa

Akaan hyvinvointikeskuksen rakentaminen käynnistyy. Kaupunginhallitus on hyväksynyt Akaan kaupungin ja NCC Suomi Oy:n välisen hyvinvointikeskuksen rakennuslupavaiheen konsulttisopimuksen sekä projektinjohtourakan urakkasopimuksen.

Rakennuslupahakemus on vireillä ja tavoitteena on saada lainvoimainen lupa joulukuun alussa. Näin rakennustyöt käynnistyvät viimeistään tammikuussa. Rakentamisen kokonaiskustannus ilman tilaajan hankintoja on 13,7 miljoonaa euroa. Hyvinvointikeskus otetaan käyttöön kesällä 2021.

Tonttialueella aloitetaan ensi maanantaina Pirkanmaan Maakuntamuseon edellyttämiä kaivuutöitä. Niiden tarkoituksena on havainnoida ja dokumentoida lähialueella sijaitsevan historiallisen Pätsiniemen kylänpaikkaan mahdollisesti liittyviä muinaisjäännöksiä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>