Uutiset

Hyvinvointikeskuksen rakentaminen käynnistyy Akaassa

today6.11.2019

share close

Akaan hyvinvointikeskuksen rakentaminen käynnistyy. Kaupunginhallitus on hyväksynyt Akaan kaupungin ja NCC Suomi Oy:n välisen hyvinvointikeskuksen rakennuslupavaiheen konsulttisopimuksen sekä projektinjohtourakan urakkasopimuksen.

Rakennuslupahakemus on vireillä ja tavoitteena on saada lainvoimainen lupa joulukuun alussa. Näin rakennustyöt käynnistyvät viimeistään tammikuussa. Rakentamisen kokonaiskustannus ilman tilaajan hankintoja on 13,7 miljoonaa euroa. Hyvinvointikeskus otetaan käyttöön kesällä 2021.

Tonttialueella aloitetaan ensi maanantaina Pirkanmaan Maakuntamuseon edellyttämiä kaivuutöitä. Niiden tarkoituksena on havainnoida ja dokumentoida lähialueella sijaitsevan historiallisen Pätsiniemen kylänpaikkaan mahdollisesti liittyviä muinaisjäännöksiä.

Kirjoittaja: Ilkka Lahti

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%