Uutiset

Kangasala-Jukolalle kaikkien aikojen parhaat arvosanat kävijätutkimuksessa

Kangasala-Jukolalle kaikkien aikojen parhaat arvosanat kävijätutkimuksessa

Viime kesänä järjestetty suunnistuksen suurtapahtuma Kangasala-Jukola on saanut kävijätutkimuksessa kaikkien aikojen parhaat arvosanat. Sponsor Insight Finland teki Jukola-kävijöille kyselyn, jossa tutkittiin tyytyväisyyttä tapahtumaan ja sen osa-alueisiin sekä etsittiin kehityskohteita tuleville vuosille.

Vastaajista peräti 95 % oli tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä Kangasala-Jukolaan kokonaisuutena. Parhaimman arvosanan sai Jukolan tunnelma, kun 96 % kertoi olevansa tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä tapahtuman tunnelmaan. Eniten tyytymättömyyttä oli liikennejärjestelyihin ja bussikuljetuksella saapumiseen liittyen. Nämä ovat olleet vuosittain eri puolin Suomea järjestettävän Jukolan suurimpia haasteita.

Kangasala-Jukola oli kaikkien aikojen suurin. Venlojen ja Jukolan viesteissä suunnisti yhteensä lähes 20 600 suunnistajaa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>