Uutiset

Rattijuoppoja pirkanmaalla viikonlopun aikana.

Rattijuoppoja pirkanmaalla viikonlopun aikana.

Poliisilla on ollut kiireitä viikonlopun aikana. Lauantaina hätäkeskus sai ilmoituksen epäillystä rattijuoposta Hämeenkyrössä Vaasantiellä. Poliisipartio tavoitti auton Nokialla kello 16.20. Autoa kuljettanut mies puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävät lukemat. Tästä kuljettaja vietiin tarkkuusalkometrikokeeseen, joka ei onnistunut, joten mies vietiin verikokeeseen. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Nokialla mieskuljettaja ajoi henkilöautoa kohti Nokian keskustaa lauantai-ltana. Kuljettaja puhalsi rattijuopumuksen ylittävän lukeman joka vahvistettiin myöhemmin tarkkuusalkometrin avulla. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>