Uutiset

Tamperelaisessa asunnossa savusi - kissat saattoivat kytkeä lieden päälle

Tamperelaisessa asunnossa savusi - kissat saattoivat kytkeä lieden päälle

Tampereen Turjankadulla sijaitsevassa tyhjässä asunnossa syttyi palon alku maanantaina. Pirkanmaan pelastuslaitoksen mukaan lieden päälle oli jäänyt muoviastia, ja liesi oli päällä. Tästä aiheutui pientä savunmuodostusta ja asunnon palovaroitin hälytti. Asunnosta löytyi kaksi kissaa, jotka ovat  pelastuslaitoksen mukaan saattaneet kytkeä lieden vahingossa päälle. Kissat eivät loukkaantuneet. Pelastuslaitos tarkasti ja tuuletti asunnon. Hälytys tehtävälle tuli klo 11.31.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>