Uutiset

Tampereen ammattikorkeakoulun Fiiliskeskuksen kehittämää Potilashelpparipalvelua pilotoitiin keväällä 2019.

today13.11.2019

share close

Tampereen ammattikorkeakoulun (TAMK) Fiiliskeskuksen kehittämää Potilashelpparipalvelua pilotoitiin keväällä 2019 Tampereen yliopistollisen sairaalan toimialue 1:n potilaille. Palvelua käytti 141 asiakasta, heistä suurin osa helpottamaan kulkuaan sairaalassa joko sen sokkeloisuuden tai oman huonon liikkumisen vuoksi. Palvelua käytettiin myös lievittämään jännitystä ja henkiseksi tueksi. Kokeilun aikana yhteydenotot tulivat potilailta itseltään tai heidän omaisiltaan.

– Potilaan omaiset eivät pääse aina mukaan sairaalakäynnille, joten monen perheen järjestelyjä helpottaa, kun sairaanhoidon opiskelija tulee potilaan turvaksi, Fiiliskeskuksen koordinaattori Tiina Runne kertoo. TAMKin Fiiliskeskuksessa terveys- ja sosiaalialan opiskelijat tuottavat erilaisia hyvinvoinnin palveluja osana opintojaan. Muita terveysalalle kehitettyjä palveluja ovat Kotiutushelppari ja Omaishelppari.

Kirjoittaja: Sampsa Simpanen

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%