Uutiset

Teiskon Kämmenniemeen uusi kyläkeskus?

Teiskon Kämmenniemeen uusi kyläkeskus?

Tampereella käynnistyy hanke, jossa kehitetään Tampereen maaseutualueelle Teiskoon uusia ja uudenlaisia palveluja, toimintoja ja kohtaamisia. Tavoitteena on luoda Tampereen palvelumallin tavoitteita toteuttava, alueensa näköinen lähitori-kyläkeskus ensisijaisesti Kämmenniemeen. Hankkeen erityisenä kohderyhmänä ovat maaseudun nuoret, joiden kanssa suunnitellaan kulttuuri- ja harrastustoimintaa sekä vaikutusmahdollisuuksia.

Uudet palvelut, toiminnot ja kohtaamiset voivat olla esimerkiksi erilaisia jalkautuvia ammattilaisia, digipalveluja, avoimia toimintaryhmiä ja tapahtumia ja alueverkoston kokoontumisia. Niiden toteuttajia voivat olla kaupunki, yhdistykset, yritykset sekä alueen asukkaat. Hankkeessa luodaan uusia yhteystyötapoja niin alueen sisälle eri toimijoiden välille kuin myös maaseutualueen, alueen hyvinvointikeskuksen eli Koilliskeskuksen sekä kaupungin välille.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>